Кои сме ние?

Започнахме нашата дейност през далечната 2007 година и вече над 14 години предлагаме работа в Германия в областта на социалните услуги под търговската марка “Юро Персонал Сервиз”. Ние стриктно се придържаме към изискванията на българското и немското законодателство. За нас е важно работещите в Германия да се чувстват защитени и съблюдаваме вашите права. Нашият екип от опитни професионалисти се грижи за координирането на целия работен процес и съдейства при възникнали казуси.

Юро Персонал Сервиз развива дейността си в две основни направления, а именно:

rabota-v-germania-za-nas-euro-personal-service
  • Легитимен партньор в областта на обгрижването на възрастни хора:

В стремежа си да сме по-добри и адаптивни и да отговорим на вашите нужди и желания, решихме от тук нататък Вие да НЕ сте наши служители, а наши пълноправни партньори.
Наименованието на упражняваната от Вас длъжност, на немски език “Betreuungskraft” може да се преведе като болногледач или домашна помощница, а някои от вас често се определят и като личен асистент или социален асистент. За по-кратко нататък в сайта ще наричаме длъжността “болногледач”.

Като Ваш партньор ние Ви съдействаме да намерите най-доброто за Вас работно място, което да отговаря на Вашите желания, умения и компетенции. Даваме възможност за гъвкави договорни отношения, чрез договор за посредничество и осигуряване в България или Германия по Ваш избор. Гарантираме Ви легална работа в Германия, както и високо и справедливо месечно възнаграждение.

  • Извършване на посредническа дейност при наемане на работа:

Фирмата извършва посредническа дейност във връзка с признаването на дипломата и намиране на работа на медицински сестри и лекари в Германия. Медицинският персонал се назначава на немски трудов договор към фирма, регистрирана в Германия. Дори след подписването на трудов договор с немския работодател, ние оставаме Ваш партньор и можете да разчитате на нас при необходимост от съдействие.

Фирмата ни е регистрирана за извършване на посредническа дейност при наемане на работа, с регистрация в Министерство на труда и социалната политика на Република България с удостоверения номер 2252 и 2253 от 06.04.2017

Каква е нашата мисия?

Да сме доверен партньор на болногледачи и медицински работници във връзка с реализирането им на немския трудов пазар, уповавайки се на коректност, лоялност и доверие в отношенията.