Кои сме ние?

Започнахме нашата дейност през далечната 2007 година и вече над 10 години предлагаме работа в Германия в областта на социалните услуги под търговската марка “Юро Персонал Сервиз”. Ние стриктно се придържаме към всички изисквания на българското и немското законодателства. За нас е важно работещите в Германия да се чувстват защитени и съблюдаваме техните права.

Юро Персонал Сервиз развива дейността си в две основни направления, а именно:

rabota-v-germania-za-nas-euro-personal-service
  • Директен работодател:

Като директен работодател ние командироваме домашни помощници, лични асистенти и болногледачи в Германия, за да полагат грижи за възрастни хора. Всички наши служители получават легален български трудов договор и са осигурени социално и здравно върху реално получаваното месечно възнаграждение. Ние гарантираме регулярното изплащане на месечната заплата на служителите си, без значение дали немските клиенти ще заплатят за получената услуга. Легалната работа в Германия се удостоверява с формуляр А1, който се издава за всеки наш служител от Националната агенция по приходите в България.

  • Извършване на посредническа дейност при наемане на работа:

Фирмата извършва посредническа дейност при устройването на работа на медицински сестри и лекари в Германия. Медицинският персонал се назначава на немски трудов договор към фирма, регистрирана в Германия. Дори след подписването на трудов договор с немския работодател ние оставаме на разположение и помагаме в случай на нужда на всички изпратени от нас служители в Германия.
Фирмата ни е регистрирана за извършване на посредническа дейност при наемане на работа, с регистрация в Министерство на труда и социалната политика на Република България с удостоверения номер 2252 и 2253 от 06.04.2017

Каква е нашата мисия?

Да развиваме дейност в областта на социалните услуги, уповавайки се на коректност в отношенията с нашите служители и партньори.