Здравейте,

Казвам се Христина Аланджийска искам да споделя със вас своите Благодарности към Фирма Юроперсонал и най -вече към кординаторите с които вече 7 месеца работя и ми помагат .
Благодарност към Силвия Николова .
Г-жа Николова е от първите хора с които започнах работата си във фирмата до ден днешен тя стои плътно до мен със своите съвети ,търпение ,уважение и най вече с сърце и душа ме изслушва и помага и напътства .Бих искала ръководството да и присъди награда за най-добър кординатор.Човек с голямо сърце и душа.
Думите ми са малко да ви кажа голямо Благодаря г-жо Николова.
Благодарност към Александра Бошнякова .
Тази млада и красива състрадателна душица г-жа Бошнякова позволявам си така да се обърна към нея,  в много тежък психологически момент за мен когато за първи път път бях на адрес и бях в тежка депресия заради загубата на моята майка и сама ,Г-жа Бошнякова ми даде сили стимул  и криле да летя и да искам да работя за Юроперсонал и да се чувствам на сигурно място във фирмата .Г.жа Бошнякова  от сърце и душа ми помогна да преодолея стреса напрежението и нагативните си емоции по време на работата си .
Винаги ще Ви нося в сърцето си за цялостната Ви подкрепа г-жо Бошнякова огромно Благодаря.
Бих искала ръководството да присъди награда за г-жа Бошнякова .
Благодарност към Полина Павлова -учител по немски онлайн.
След като започнах да изучавам от фирмата онлайн немски език се запознах със г-жа Павлова ,един прекрасен учител много любезна и преподава материала отлично особенно за начинаещи като мен .Аз съм Ви много признателна че мога да изуча спокойно немски със вашите напътствия .
Благодаря г-жа Павлова .
Благодаря и на шофьорите които се грижат за нас работещия персонал да сме спокойни когато пътуваме .
Благодарност към всички кординатори с които съм разговаряла по телефона и не познавам лично и  които работят към офиса на Юроперсонал във София.
Пожелавам на всички успешно да преминем през Тежеста на Пандемията,Пожелавам весели Коледни и Новогодишни празници.
Нека 2022 година бъде много плодотворна и щастлива за всички които работим и работят във Юроперсонал .
Бог да е със всички нас .