Здравейте,

Казвам се Христина Аланджийска искам да споделя със вас своите Благодарности към Фирма Юроперсонал и най -вече към кординаторите с които вече 7 месеца работя и ми помагат .
Благодарност към Силвия Николова .
Г-жа Николова е от първите хора с които започнах работата си във фирмата до ден днешен тя стои плътно до мен със своите съвети ,търпение ,уважение и най вече с сърце и душа ме изслушва и помага и напътства .Бих искала ръководството да и присъди награда за най-добър кординатор.Човек с голямо сърце и душа.
Думите ми са малко да ви кажа голямо Благодаря г-жо Николова.
Благодарност към Александра Бошнякова .
Тази млада и красива състрадателна душица г-жа Бошнякова позволявам си така да се обърна към нея,  в много тежък психологически момент за мен когато за първи път път бях на адрес и бях в тежка депресия заради загубата на моята майка и сама ,Г-жа Бошнякова ми даде сили стимул  и криле да летя и да искам да работя за Юроперсонал и да се чувствам на сигурно място във фирмата .Г.жа Бошнякова  от сърце и душа ми помогна да преодолея стреса напрежението и нагативните си емоции по време на работата си .
Винаги ще Ви нося в сърцето си за цялостната Ви подкрепа г-жо Бошнякова огромно Благодаря.
Бих искала ръководството да присъди награда за г-жа Бошнякова .
Благодарност към Полина Павлова -учител по немски онлайн.
След като започнах да изучавам от фирмата онлайн немски език се запознах със г-жа Павлова ,един прекрасен учител много любезна и преподава материала отлично особенно за начинаещи като мен .Аз съм Ви много признателна че мога да изуча спокойно немски със вашите напътствия .
Благодаря г-жа Павлова .
Благодаря и на шофьорите които се грижат за нас работещия персонал да сме спокойни когато пътуваме .
Благодарност към всички кординатори с които съм разговаряла по телефона и не познавам лично и  които работят към офиса на Юроперсонал във София.
Пожелавам на всички успешно да преминем през Тежеста на Пандемията,Пожелавам весели Коледни и Новогодишни празници.
Нека 2022 година бъде много плодотворна и щастлива за всички които работим и работят във Юроперсонал .
Бог да е със всички нас .

Г-жа Христина Аланджийска

Здравейте приятели.

Аз отскоро работя за EPS и съм много съм доволна от добросърдечно общуване с колеги от София.
Искам да благодаря на г-жа Наталия Алексова за приятелска подкрепа и кураж,

на г-жа Жана Лилова за нейната коректност и точност в работа,

на г-жа Десислава Христова, която ме вдъхнови с нейната добра оценка на проведеното интервю на немски.

Искам също да благодаря и на г-жа Валентина Никонова от Sofia Pflege, която поради нейния талант и висока емоционална интелигентност успешно намира баланса между интересите на клиенти и грижата за работеща жена.
Убедена съм, че направих правилен избор, когато реших да работя за EPS.

Наталия С.

„Здравейте приятели,
Искам да споделя с Вас, че вече 7 години работя с фирма Юро Персонал Сервиз и съм много доволна от тях. Поради стечение на обстоятелствата трябваше да си потърся работа в ЕС. От Бюрото по труда ми предоставиха тази оферта и аз кандидатствах. И ето, вече 7 години работя легално в Германия и помагам на възрастните хора в тази страна. Плащат ми всички необходими осигуровки, тече ми трудов стаж и не се страхувам да се разхождам, понеже работя легално в страната с формуляр А1, който се изисква от Европейска спогодба между членките на ЕС.
Ако сте в затруднено материално положение и няма за Вас работа в България, постъпете като мен, без да изменяте на страната си.
Искрено се надявам, че ще ме последвате!
Г-жа M. Георгиева“

Г-жа Георгиева

„Много коректни и винаги всеотдайни за своите служители.“

Г-жа Георгиева

„Юро Персонал Сервиз е най-коректната и най-доходната фирма, в която съм работила до сега. Доволна съм от коректността и точността на Юро Персонал Сервиз.”

Г-жа Керимова

„Повече от шест години работя с Юро Персонал Сервиз. Коректни, точни и винаги на линия.“

Г-жа Тодорова

„Здравейте!
За периода на съвместната ни работа съм с изцяло положителни впечатления! Благодаря за коректността, навременната реакция и постоянния контакт! Всичко това заедно с професионалното отношение допринасят за спокойствието ми по време на работа!“

Г-жа Стоянова

„Мили приятели, от дълго време Юро Персонал Сервиз е моят работодател , който ми осигурява работа като домашна помощница и асистент за обгрижване на стари и болни хора в Германия. Фирмата е изключително толерантна с нас, служителите, както и с германската страна. Всички са доволни от възложените задачи и тяхното изпълнение, и не на последно място от възнаграждението, което е далеч от очакванията.
Служителите във фирмата са компетентни по всякакви въпроси и казуси, полагат ежедневни грижи за нас, работещите в чужда страна, усещам сигурност, спокойствие и резултатът е налице. Германската страна е доволна от нас и името на България стана еталон за качествена работа. Всичко това е благодарение на перфектната организация на работа и комуникация. Много, много съм доволна и ще продължавам да работя с Юро Персонал Сервиз.
Благодаря Ви мили хора, желая здраве, спокойствие и съвършенство в нашите отношение.
И. Костадинова, Варна“

Г-жа Костадинова

„От 2 години работя с Юро Персонал Сервиз и съм очарована от тяхната гъвкавост при намиране на работа за домашни помощници в Германия. Фирмата предлага, както дългосрочни трудови договори, така и краткосрочни по заместване, което би удовлетворило всякакви претенции. Възнаграждението е много добро и заплащането е точно и в установения срок. На всеки, който се интересува, горещо препоръчвам Юро Персонал Сервиз.“

Г-жа Пешева

„За фирмата на кратко бих казал, след близо 20 години трудов стаж в различни фирми, за първи път работя с толкова коректни и разбрани хора.“

Г-н Здравков