Домашни помощници

Начало

Юро Персонал Сервиз предлага работни места за домашни помощници, лични асистенти и болногледачи на възрастни хора в Германия. Фирмата има необходимите удостоверения за предоставяне на социални услуги от агенцията за социално подпомагане. По време на целия Ви престой в Германия можете да разчитате на пълно съдействие от офиса на Юро Персонал Сервиз в България. Работещите се наемат в България и се командироват легално в Германия. Разходите по престоя в Германия - транспорт, квартира и храна са безплатни. Основни изисквания към кандидата за личен асистент в Германия са: да владее немски език на комуникативно ниво и да има желание да обгрижва възрастни хора. За да кандидатствате, е необходимо да попълните формата за контакт, след което ние ще се свържем с Вас, за да изготвим подробен Ваш профил в системата на Юро Персонал Сервиз. Базирайки се на този профил, Вие ще получите индивидуална оферта за работа, съобразена с изискванията и възможностите Ви.  Ако желаете, можете сами да създадете Вашия индивидуален профил тук.

Какво Ви предлага Юро Персонал Сервиз ?

В зависимост от конкретните задължения месечното трудово възнаграждение е в рамките на 900-1300 Евро. Започвайки работа, Вие получавате социално и здравно осигуряване върху пълния размер на договореното възнаграждение. Трудовият договор се сключва в България. Дейността се извършва в Германия.

Работните места, които предлагаме, включват комплекс от социалните дейности: домашен помощник, личен асистент, социален работник и болногледач, а именно:


- водене на домакинство - предоставяне на услуги за поддържане на хигиената в жилището, пазаруване, приготвяне на храна, пране, гладене и други битови дейности.

- грижа за възрастен - полагане на постоянни грижи за възрастни хора и евентуална помощ при личната хигиена/къпане, смяна на памперс.

- развлечение - компания на възрастните хора, организиране на свободното време, разходки, игри и др.

Всяко конкретно работно място е съвкупност от гореизброените дейности и е описано предварително във въпросник, попълнен от клиента.

Юро Персонал Сервиз осигурява на своите служители:

  Гарантирано добро заплащане
  Социални и здравни осигуровки върху реално получаваното възнаграждение
  Двойно заплащане на Великденските, Коледни и Новогодишни празници 
  Осигурени безплатна квартира и храна 
  Легална работа в Германия с Формуляр А1 
  Организирано пътуване за сметка на фирмата и съобразено с желанието на служителите ни 
  Защитаваме правата на нашите служители
  Безплатно обучение по немски език