ЗАПЛАЩАНЕ

Изплащането на възнаграждението се извършва на месечна база. Юро Персонал Сервиз договаря на всички болногледачи, сключили договор за посредничество с нас, заплащане от 2200 лв до 4000 лв. Възнаграждението зависи от задълженията, които ще имате на работното място, както и от Вашите умения и компетенции.
Работейки като самоосигурено лице Вие имате право сами да договаряте допълнително възнаграждение директно с клиентите. Във връзка с договора ни за сътрудничество е необходимо да ни информирате своевременно при всяка допълнително направена уговорка .
Вашето месечно възнаграждение ще получавате единствено по банков път, посредством паричен превод от клиента. Пари в брой не се изплащат.
При възникнал проблем или забавяне на плащането към Вас винаги може да се обърнете за съдействие към екипа на Юро Персонал Сервиз. Ние ще се погрижим преводът да се извърши, съгласно действащия договор във възможно най-кратък срок.
Препоръчително е да имате собствена българска или чуждестранна банкова сметка. Ако искате да получавате Вашето възнаграждение по чужда банкова сметка (на Ваш близък – дъщеря, син или съпруг/а) е задължително да предоставите нотариално заверено пълномощно, че давате съгласието си, месечното Ви възнаграждение да бъде превеждано по тази банкова сметката.

Препоръчително е да разполагате с международна дебитна карта, която да Ви осигури възможност за плащания на стоки и услуги или теглене на пари в брой от банкомат в чужбина.

Юро Персонал Сервиз не изисква комисиона или други такси от Вас!
Кандидатстването за работа в ЮПС е напълно безплатно!
Европейския съюз забранява вземането на такси за извършваната от нас дейност. Сътрудник на фирмата никога няма да поиска пари от Вас.

EPSpib

БОНУСИ

Юро Персонал Сервиз държи да осигури възможно най-добрите условия за работа за Вас! Именно за това Ви предоставяме различни бонуси и социални придобивки:

  • Всеки, който е подписал договор за сътрудничество с Юро Персонал Сервиз и препоръча свой близък или познат, който също подпише договор за сътрудничество с нас, получава еднократен бонус на стойност 400 лв.
  • Ако болногледач, който е подписал договор за сътрудничество с Юро Персонал Сервиз препоръча фирмата на клиент, с който е работил преди и този клиент подпише договор с Юро Персонал Сервиз, ние ще Ви се отблагодарим за гласуваното доверие и лоялно партньорство с еднократен бонус в размер на 800 лв. Бонусът ще се добави към Вашето месечно възнаграждение след втория месец съвместна работа с новия клиент. Също така Ви гарантираме, че ще Ви предложим по-добри условия за работа, от тези, които сте имали от другата фирма със същия клиент.