patuvane-nastaniavane

Вие избирате с какво да пътувате – с автобус, самолет или личен автомобил.
При проявено желаете от Ваша страна, Вие сами можете да организирате пътуването си. В този случай ще Ви бъдат възстановени разходите до цената на автобусните билети за отиване до Германия и връщане към България. Ще получите от нас и 2 бр. квитанции, които трябва да дадете на клиента при пристигане за възстановяване на сумата.

За преминаване на границите на държави, членки на Европейския съюз е необходимо да носите в себе си валидна лична карта. Когато пътувате с автобус и преминавате през Сърбия не е задължително да притежавате задграничен паспорт, може да преминете границата само с лична карта.

В случаите, когато на международната автогара или летище в Германия, ще Ви посрещне представител на нашата фирма или от член на семейството, в което ще работите, ще получите телефонния номер на лицето, което ще Ви посрещне преди пътуването Ви. Рядко се налага да се придвижвате сами с влак или автобус до дома на клиента.

Когато пътувате с автобус до Германия, е необходимо да се обадите на човекът, който ще Ви посрещне 1 час преди пристигането, за да не се налага да чакате дълго време на автогарата. Обикновено пътуването с автобус отнема около 24 часа в зависимост от крайната точка в Германия.

patuvane-domashni-pomoshnici-germania

Предимството на този вид транспорт е, че имате право на повече багаж, отколкото при пътуването със самолет. В случай че пътувате със самолет, е необходимо веднага щом кацнете на летището в Германия да включите Вашия телефон и да се обадите на лицето, което ще Ви посрещне. Пътуването със самолет е кратко, но има ограничения за размера и теглото на багажа Ви и е необходимо да бъдете на летището поне 2 часа преди полета.

nastaniavane-domashni-pomoshnici-germania

След като пристигнете в дома на клиента ще се запознаете със семейството и ще имате възможност да се настаните. Имате осигурена самостоятелна стая, за която нямате разходи, включително и за комунални услуги (ток, вода и др.).
Нямате разходи и за храна, обикновено се храните заедно с клиента, но е възможно да си готвите и отделно само за Вас.
Имайте предвид, че ако използвате скъпи хранителни или козметични продукти, е необходимо да си ги закупите със собствени средства.