Тази обява е неактивна

Клиент: ПМ 5435

Код на обявата: 5435

Начална дата: 01.01.2022

Населено място: 93499 Zandt

Месечно възнаграждение: според типа договор лв.

Продължителност: 31.03.2021

Грижа за: жена

Допълнителна информация

За наша клиентка в 93499 Zandt търсим кандидатка с опит в обгрижването на възрастни хора,шофьорска книжка и средни познания по немски език. Работното място включва разнообразни задължения.

Предлагаме:
Стартова дата: 01.01.2022- 31.03.2022
Осигурена безплатна храна и безплатна квартира;
Почивно време и интернет;
Възможност да се запознаете с немската култура.

Повече информация за обгрижваното лице:
Обгрижва се жена на 79 г с депресия, деменция и прекаран удар. Няма заразни болести. Има апатия, силно безпокойство и забравя. Вижда и чува добре, като носи очила. Ограничена реч. Инконтинентна е и носи памперси, пелени и ползва тоалетен стол и подлога. Служителят ще помага със смяната им. Има опасност от падане при придвижване. През повечето време е на легло. За придвижване използва инвалидна количка. Има на разположение медицинско легло. Поръчан е и лифтер. Има нужда от цялостно поддържане на личната хигиена и водене на домакинството. Има проблеми със съня, но спи следобед. Налага се по едно нощно ставане. Храни се сама, но понякога и с помощ на служителя. Има нужда от приготвяне на храната на хапки. Обича да слуша радио и да гледа телевизия. Живее в многофамилна къща, в село. Наблизо има месарница, пекарна, хранителен магазин, доктор и зъболекар. Нямат домашни животни.

Допълнителна информация: На служителката се предоставя самостоятелна обзаведена стая с интернет и свободно време по договорка на място.

Изисквания към кандидатите:
Предишен опит в обгрижването на възрастни хора;
Опит при водене на домакинство;
Средни познания по немски език;
Коректност и лоялност;
Комуникативност и отговорност.

За да кандидатствате, моля изпратете имейл до info@eps-jobs.bg като посочите името на клиента (Клиент: ПМ 5435) и информация как да се свържем с Вас.

i Web: www.eps-jobs.bg

Местоположение на населеното място