Тази обява е неактивна

Клиент: ПМ 4645

Код на обявата: 4645

Начална дата: 31.01.2022

Населено място: 88437 Maselheim

Месечно възнаграждение: според типа договор лв.

Продължителност: дългосрочно

Грижа за: жена

Допълнителна информация

За наша клиентка в 88437 Maselheim търсим кандидат/ка с опит в обгрижването на възрастни хора и средни или добри познания по немски език. Работното място включва разнообразни задължения и е отлична възможност за подобряване на познанията по немски език.

Предлагаме:

Стартова дата: 31 януари- мястото е дългосрочно
Осигурена безплатна храна и безплатна квартира
Почивно време;
Интернет;
Възможност да се запознаете с немската култура;

Информация за клиента:

Обгрижва се жена на 93г. с хипертония и обща възрастова отпадналост. Жената има епилепсия, бронхит и макулна дегенерация. Клиентката забравя и понякога е времево неориентирана. Говори добре, но не чува и не вижда добре, затова носи очила. Служителят ще помага със смяната на памперси и пелени. Очаква се помощ при хранене и при трансфери.  Клиентката има и катетър. На разположение има и тоалетен стол, медицинско легло, декубитален матрак, лифт, като по време на трансферите клиентката може да оказва съдействие на служителя. Ще има нужда от помощ при поддържане на хигиената, като понякога се къпе в банята, а в други случаи се обтрива в леглото. Понякога има проблеми със съня, но спи следобед. Много рядко е възможно да има нощно ставане, като това не се е случвало през последните 2.5 години. Няма алергии и не спазва диети. Домакинските задължения са само за клиентката и за самия служител, като не се налага обгрижване на друго лице. Дъщерята помага при необходимост на служителя, а веднъж седмично помага съсед. Живее в село, в еднофамилна къща. Но около 25 минути пешеходно разстояние има хранителен магазин, а съседния град е на 8 км. Имат домашни животни, 2 кучета, за които дъщерята се грижи, само ако желае служителя, може по своя воля да ги разхожда.

Допълнителна информация: На служителя се предоставя самостоятелна стая с хол и тоалетна, интернет, свободно време по договорка на място.

Изисквания към кандидатите:
Предишен опит в обгрижването на възрастни хора, поддръжка на домакинство;
Добри или средни познания по немски език;
Коректност и лоялност;
Комуникативност и отговорност;

За кандидатстване моля изпратете имейл до info@eps-jobs.bg като посочите името на клиента (Клиент: ПМ 4645) и информация как да се свържем с Вас.

За повече информация:
Юро Персонал Сервиз
02 832 10 40

 

Местоположение на населеното място