Клиент: ДХ 2202

Код на обявата: 2202

Начална дата: 03.02.2021

Населено място: Germany, Rheinfelden

Месечно възнаграждение: 2835.95 лв.

Продължителност: дългосрочно

Грижа за: възрастна двойка

Допълнителна информация

За наш клиент в Rheinfelden търсим кандидатка с опит в обгрижването на възрастни хора, със средни познания по немски език. Работното място включва разнообразни задължения и е отлична възможност за подобряване на познанията по немски език.

Предлагаме:
Стартова дата: 03.02.2021 дългосрочно
Много добро възнаграждение в размер на 2835.95 лв.(1450 EUR) НЕТО
Осигурена безплатна храна и безплатна квартира;

Интернет;
Осигурено пътуването от София до дома на клиента;
Възможност да се запознаете с немската култура;

Информация за клиента:
Обгрижва се господин на 83 години, 165 см, 60 кг, който живее със съпругата си в еднофамилна къща 120 кв.м. Господинът страда от обща възрастова слабост, деменция, забравя. С влошен слух. Самостоятелно ходи до тоалетната. Напълно самостоятелно се придвижва и се храни. Не се изисква нощно ставане. Нуждае се от помощ в ежедневната хигиена и къпането. Един път седмично посещава дневен център. Много обича телевизията и настолните игри. Съпругата му, 153 см, 93 кг, 83 годишна, страда от високо кръвно и диабет, с влошено зрение и слух. Ползва памперси по малка нужда, по голяма нужда ходи самостоятелно до тоалетната. Напълно самостоятелно се придвижва и храни. Има нужда от помощ в ежедневната хигиена. Няма нощно ставане. Много обича да чете.

Изисквания към кандидатите:
Предишен опит в обгрижването на възрастни хора и поддръжката на домакинство;
Средни познания по немски език;
Коректност и лоялност;
Комуникативност и отговорност;

Допълнителна информация: На служителката е осигурена обзаведена стая с интернет, почивно време докато господинът е на дневен център. 

За кандидатстване моля изпратете имейл до info@eps-jobs.bg като посочите името на клиента (Клиент: ДХ 2202) и информация как да се свържем с Вас.

За повече информация:
Юро Персонал Сервиз
02 832 10 40/02 49 42 793

Местоположение на населеното място