Клиент: АБ 4697

Код на обявата: 4697

Начална дата: веднага

Населено място: Stuttgart

Месечно възнаграждение: според типа договор лв.

Продължителност: дългосрочно

Грижа за: възрастна двойка

Допълнителна информация

За наши клиенти в района на Stuttgart, 70565 търсим кандидатка с опит в обгрижването на възрастни хора и добри познания по немски език. Шофьорската книжка е препоръчителна, но не е задължителна.Работното място включва разнообразни задължения и е отлична възможност за подобряване на познанията по немски език.

Предлагаме:
Стартова дата: 16.10.2021 – дългосрочно
Осигурена безплатна храна и безплатна квартира;
Почивно време
Интернет;
Осигурено пътуването от София до дома на клиента;
Възможност да се запознаете с немската култура;

Информация за клиента:
Обгрижва се двойка.  
Клиентът е на 87 години, 79кг, 173см, с втора степен на инвалидност. Живее със своята съпруга. Страда от начална форма на деменция, която се изразява в забравяне. Има рак с напреднал стадий. Понякога е неспокоен. Говори добре, вижда добре. Носи слухов апарат и очила. Инконтинентен е, използва памперс, превръзки и тоалетен стол. Лежащо болен е. Ако става се придвижва с ролатор, иначе използва инвалидна количка. Има опасност от падане. Посещават го социалните веднъж на ден. Разполага с медицинско легло. Ще има лифт за повдигане. Има нужда от помощ в ежедневната лична хигиена, обличане/събличане. Обтриване на тялото. Налага се нощно ставане, има нарушен сън. Храната трябва да бъде приготвяна на малки хапки. Посещава го физиотерапевт.
Госпожата е на 84 години, 73кг, 163см, има трета степен на инвалидност. Претърпяла е сърдечен удар. Няма психически заболявания. Инконтинентна е. Използва превръзки, памперси и тоалетен стол. Необходима е помощ в личната хигиена, обличане/събличане. Говори, чува и вижда добре. Лежащо болна е. Трябва да се обтрива в леглото. Болят я ставите и при трансфери, трябва да се внимава. Помага при трансфери. Разполага с медицинско легло с декубитален матрак. Храни се самостоятелно. Не се налага нощно ставане. Посещава я физиотерапевт.

Задължения и отговорности:
Цялостна поддръжка на дома;
Организация на дневен режим;
Периодично пазаруване за нуждите на домакинството;
Приготвяне на храна.

Изисквания към кандидатите:
Предишен опит в обгрижването на възрастни хора и поддръжката на домакинство
Добри познания по немски език;
Шофьорска книжка – препоръчителна;
Коректност и лоялност;
Комуникативност и отговорност

За кандидатстване моля изпратете имейл до info@eps-jobs.bg като посочите името на клиента (Клиент:АБ 4697) и информация как да се свържем с Вас.

За повече информация:
Юро Персонал Сервиз
02 49 42 796
02 832 10 40

i Web: www.eps-jobs.bg

Местоположение на населеното място