Тази обява е неактивна

Клиент: ХЛ 1783

Код на обявата: 1783

Начална дата: 27.07.2020

Населено място: Germany, Darmsadt

Месечно възнаграждение: 2836 лв.

Продължителност: дългосрочно

Грижа за: възрастна двойка

Допълнителна информация

Работно място за жена в района на Дармщадт /Darmsadt/ за обгрижване на възрастна семейна двойка.

– Заплата 1450 Евро (лв) нето.

– Начало: 27.07.2020г.

Повече информация:

Възрастният господин е на 81г., тежи 100 кг., висока е 180 см. Страда от обща старческа слабост, диабет, паркинсон, има постоянен катетър, ампотиран пръст на левия крак. Придвижва се с проходилка, има и инвалиден стол. Има болнично легло. Обича музиката, следобедния сън. Има нужда от помощ при личната хигиена, в момента не е възможно къпане, храната трябва да е съобразена за диабетно болни и да е на хапки. 3 пъти в седмицата идва Pflegedienst. Прави му се физиотерапия, вкъщи кара колело. Близките пазаруват и един път в седмиците идва жена да почиства.

Възрастната госпожа е на 78г., тежи 68 кг., висока е 164 см. С обща старческа слабост, със стомашна сонда, анус претер и апарат за кислород, придвижва се с проходилка, Има болнично легло. Газообразуващите храни трябва да са в ограничено количество. Сама се храни. Ползва дамски превръзки, няма нощни ставания. Обича да готви, да шие, да се грижи за цветята. Помага в грижите за съпруга си. Тя се нуждае от съдействие при миене на косата и краката. На служителя е осигурена обзаведена стая със самостоятелна баня, интернет и почивно време по договаряне.

Изискват се опит и СРЕДНИ – ДОБРИ ПОЗНАНИЯ по немски език.

За кандидатстване моля изпратете имейл до info@eps-jobs.bg като посочите следния код ХЛ 1783 и информация как да се свържем с Вас.

Можете да кандидатствате директно като попълните нашия онлайн формуляр на адрес: https://eps-jobs.bg/helpers/apply

Легална работа в Германия

Юро Персонал Сервиз

02 832 10 40

0049 7152 33 8 99 66

www.eps-jobs.bg

Местоположение на населеното място