Тази обява е неактивна

Клиент: АБ 2234

Код на обявата: 2234

Начална дата: 15.02.2022г

Населено място: Germany, Aichtal

Месечно възнаграждение: според типа договор лв.

Продължителност: дългосрочно

Грижа за: жена

Допълнителна информация

Редовно работно място за жена в района на 72631 Aichtal за обгрижване на възрастна дама.

Стартова дата: 15.02.2022 г. – дългосрочно

Повече информация за работното място:
Клиентката е на 82 г., 163 см., 80 кг., има рак на гърдата и паркинсон. Няма психически заболявания или деменция, но е с по-особен характер – понякога е доминантна. За придвижване използва проходилка, помага при трансфери- има нужда да ѝ се помага при ставане. Осигурено е медицинско легло. Използва тоалетен стол и превръзки, които служителят сменя. Има 1 нощно ставане към 4 часа сутринта, за ходене до тоалетната. Необходима е помощ при къпане, личната хигиена и водене на домакинството.

Клиентката живее в еднофамилна къща със своя съпруг, но той няма нужда от обгрижване. Режимът на работа е абсолютно регулиран, защото клиентката не изисква постоянното присъствие на служителя. Не се готви – храна и основни продукти се поръчват и доставят.
Има служителка от България, която чисти.

Допълнителна информация: На служителя е осигурено отделно жилище, отделна баня, интернет и почивно време по уговорка на място с клиента.

За кандидатстване моля, изпратете имейл до info@eps-jobs.bg като посочите името на клиента (Клиент: АБ 2234) и информация как да се свържем с Вас.

За повече информация:
Юро Персонал Сервиз
02 832 10 40/02 49 42 796

Местоположение на населеното място