Болногледач, легална работа в Германия


Процедура

работа в Германия от EPS jobs

Предговор
Жени от всички възрастови групи с добри познания по немски език имат възможността да работят в Германия в частни домакинства като домашни помощнички или болногледачки и да се грижат за възрастни хора. Нашите служители работят винаги само за един, максимално за двама души. Тук ще разберете как можете да постъпите на работа и на какви изисквания трябва да отговаряте.


социален асистент от EPS jobs1.Установяване на контакт
Първата стъпка за постъпване на работа в нашата фирма е установяването на контакт. Това може да стане по няколко начина. Най-лесният и бърз начин е да се обадите по телефона в офиса на фирмата. Нашите сътрудници ще Ви посъветват лично и ще Ви упътят за следващите стъпки. Или просто попълнете формуляра за кандидатстване за работа в Германия и кандидатурата Ви директно постъпва при нас. Не пропускайте да напишете телефон за връзка, за да можем в най-скоро време да Ви поканим за разговор.

2. Информация
Ако предварително се нуждаете от информация, изпратете ни запитване по и-мейла. Ние веднага ще Ви отговорим също по и-мейла, възможно е и по телефона. По принцип ще намерите цялата важна информация на този сайт. Подробности за отделните предлагани места ще намерите и под т. 5.
За безпроблемното намиране на подходящо място, ние се нуждаем от информация за Вашата квалификация, Вашия опит, както и от една актуална Ваша снимка.

3. Формуляр за кандидатстване
За успешното протичане на кандидатстването Ви, ние заедно с Вас ще попълним анкетна карта, в която ще опишем Вашите предимства и слаби места, Вашия опит и желания. Има два начина за попълване на анкетната карта. Или на място в офиса ни или чрез нашия онлайн формуляр. Не се колебайте да се свържете с нас ако имате затруднения с попълването на онлайн формуляра, нашите служители с удоволствие ще Ви помогнат.

личен асистент от EPS jobs4. Представяне
Ние в ЮПС държим много на личното представяне. Ако по служебни причини сте възпрепятствана лично да дойдете или живеете в отдалечен град, то интервюто може да бъде проведено и онлайн по SKYPE.

5. Обсъждане на бъдещото работно място
След като бъдете определени за дадено работно място, наш служител ще се свърже с Вас. Ще Ви изпратим конкретни оферти, които са подходящи за Вас. Ще ги обсъдим с Вас и така ще се постараем да намерим идеалното за Вас място. Тук Вие ще научите всички важни детайли за работата в Германия, възможна дата на отпътуване, заплата, дейност, особености на работното място и лицата, за които ще се полагат грижите. Естествено можете да се свържете по всяко време с нас, докато всички въпроси бъдат изяснени или да минете лично през офиса на фирмата ни за да обсъдите всичко необходимо, като за целта можете да си запишете среща.

6. Потвърждение на работното място
Потвърждение на мястото ще получите няколко дни след обсъждането на мястото. Нашите служители са във връзка със семействата и партньорите в Германия, които определят следващите стъпки. Ние ще се свържем по най-бързия начин с Вас, за да Ви съобщим дългоочакваното потвърждение на работното Ви място.

болногледачка от EPS jobs7. Планиране на пътуването
След като подробно сте се информирала за подходящото за Вас място и сте го потвърдила, се определя датата на заминаването. В повечето случаи пътуването се извършва с автобус* или със самолет. В Германия ще ви посрещнат нашите колеги. Те ще са на разположени през цялото време на престоя Ви и ще Ви помагат във всяка една ситуация. Те ще Ви придружат до семейството и ще ви помогнат да навлезете в работата.
*Предимства на пътуването с автобус. След приключване на ангажимента Ви, можете да останете още няколко дни или седмици в Германия и да си починете. Ако пътувате с автобус, датата за връщане е отворена и можете по всяко време да продължите престоя си.

8. Пътуване
Маршрутът е от София, през Сърбия, до Германия. Автобусът обаче тръгва от Варна, минава през Бургас, после Пловдив и пристига в София, за да продължи за Германия. Както вече казахме, има две възможности за пътуване: с автобус и със самолет.

9. Пристигане в Германия
В Германия ще бъдете посрещнати на автогарата или летището от нашите партньори. Те ще Ви закарат по най-бързия начин до местоназначението Ви. Денят на пристигане е разтоварващ и всички са на ясно, че имате зад гърба си уморително пътуване.

домашна помощница от EPS jobs10. Запознаване с клиента и започване на работа
В повечето случаи бивате посрещнати в деня на пристигането си от роднините. Те, заедно с партньорите ни ще Ви помогнат да се запознаете с човека, за когото ще се грижите и ще Ви разведат и Ви покажат помещенията. След запознаването можете да си починете и да съберете нови сили.

Денят след пристигането е първият Ви работен ден. В първите седмици седмичният план ще Ви помага да се ориентирате в новата обстановка. По принцип цялата дейност протича спокойно и в спокойна обстановка. След около две седмици Вие ще сте свикнала и ще сте се нагодила към новите работни условия.
На това място искаме да Ви пожелаем приятно прекарване и успех в кандидатстването. За допълнителни въпроси, моля обръщайте се към нас, с удоволствие ще Ви отговорим и очакваме с радост обаждането Ви.За нас е важно Вашето мнение:

Г-жа И. Стоянова:

„Здравейте! За периода на съвместната ни работа съм с изцяло положителни впечатления! Благодаря за коректността, навременната реакция и постоянния контакт! Всичко това заедно с професионалното отношение допринасят за спокойствието ми по време на работа!“

Г-жа С. Павлова:

Г-жа С. Павлова:  „Уважаеми дами и господа, Работила съм посредством Юро Персонал Сервиз от есента на 2008 год., обслужвайки няколко клиентки в различни части на Германия. Използвам случая да изразя изключително добрите си впечатления от съвместната работа както в делово отношение (абсолютна коректност при поддържане на контакт и заплащане на труда), а така също оказване на морална човешка подкрепа при особено трудни клиенти, което е особено важно предвид характера на работата и географските измерения. Подчертавам, че не веднъж съм препоръчвала фирмата при различни поводи на хора, заинтересовани от такъв вид дейност, изтъквайки именно горе-споменатите положителни фактори.“

г-жа Нанева:

г-жа Нанева: На 28.04.2015г. бях във вашия офис в гр. София за подписване на трудовия си договор и така се запознах с г-жа Веселина Абаджиева /преди това само бяхме разговаряли по телефона за предстоящата оферта/. Аз бях много притеснена от факта, че ще се грижа за семейство, но тя ми връхна кураж и увереност за предстоящия избор. Приех офертата с колебания и много притеснения. На срещата тя ме увери, че в Германия аз няма да бъда сама и фирмата Ви ще бъде винаги до мен ако имам проблеми. Беше ми обяснено всичко с най-големи подробности за предстоящите ми задължения и права. Обеща ми, че още в първия работен ден ще ми се обади, за да разбере как съм и дали всичко е наред. Да си призная не очаквах такава загриженост и само се молех всичко да е наред защото повярвайте ми вече си мислех, че съм сама, че всичко е само любезност. Но какво беше учудването ми, когато телефона ми иззвъня в 9.15ч. немско време и г-жа Абаджиева беше отсреща за да ме попита как съм и има ли проблеми. Онемях, наистина не очаквах, че някой го е грижа за мен, но много се зарадвах. Не нямах никакви проблеми, тук всичко беше така както бяха го описали семейството, нямаше изненади, оказаха се много добри хора.  Уверих я, че всичко е наред и се чувствам спокойна. Благодарих за обаждането ? и вече бях уверена, че наистина тук далеч от близките си аз не съм сама. Но преди два дни г-жа Абаджиева отново ми се обади за да ме попита дали нещата са такива каквито бяха в началото или е възникнал някакъв проблем. Е вече наистина нямам думи. Как си подбирате персонала, как го обучавате за да се отнасят по този достоен начин и да ни вдъхват увереност и сила да се справяме с нашите ангажименти поети към тези възрастни хора. Убедена съм, че с такъв екип фирмата ви ще пожъне много успехи и ще върви само нагоре! Аз Ви го пожелавам от все сърце! Искам да изкажа благодарност и от служителката, която ми проведе интервюто, аз бях толкова притеснена, че не запомних името ?, но предполагам, че можете да разберете коя е. Тя беше много учтива и успя да ме успокои и предразположи за предстоящия разговор. Отново човек с висок професионализъм и усет към работата. Ако целия Ви екип е изграден от такива служители, аз Ви се възхищавам и Ви пожелавам здраве, за да можете да развивате бизнеса си в правилната посока и само напред и нагоре. Още веднъж Ви  поднасям от все сърце и с цялото си уважение моето най-искрено БЛАГОДАРЯ!

г-жа Димка Костадинова:

г-жа Димка Костадинова: В продължение на почти година и половина работих с Юро Персонал Сервиз, от края на май 2014година до края на септември 2015година замествах титуляри в различни градчета, а и самата аз работих на редовно място във фирмата - изключително мили и сърдечни са хората от офиса в град София, изключително коректни като работодатели. От средата на ноември 2015година останах за постоянно в Германия и започнах работа в старчески дом, но както преди - така и сега винаги препоръчвам на мои познати Юро Персонал Сервиз като един много добър вариант за работа в Германия. На всички от офиса в София пожелавам много здраве и късмет, а на всичките си колеги, с които съдбата ме срещна из цяла Германия много здраве, късмет и търпение в работата, с която сме се захванали.

Г-жа Ц. Желязкова:

Г-жа Ц. Желязкова: „Казвам се Цветанка Георгиева бях с Юро Персонал Сервиз на работа в Германия. Фирмата е точна и коректна. Защитава интересите на служителите си.“

Г-жа Н. Георгиева:

Г-жа Н. Георгиева:

„Много коректни и винаги всеотдайни за своите служители.“Г-жа Антонова:

„Избрах Юро Персонал Сервиз от многото подобни фирми в България по препоръка на техен служител. Сега след като съм работила вече при тях мога да кажа че, отношението на фирмата към служителите е абсолютно коректно. Осигуровки, застраховки, заплата - всичко е. както е по договор. Престоя ми в Германия беше напълно безпроблемен благодарение на тях.“

г-жа Колова:

г-жа Колова:

Здравейте приятели,
Искам да изкажа своята благодарност на Юро Персонал Сервиз и най-вече на Наталия Алексова и Драгомир Иванов затова, че в труден за мен момент ми помогнаха да се изправя и да се почувствам отново човек-ценен и уважаван.В момент на лъжи, корупция и непрекъснато заливаща ни информация за фирми менте, за ограбени и излъгани хора, аз имах късмета да попадна на тях.
Заминах на работа в Германия без да ми бъде поискан нито един лев.Условията за работа бяха повече от добри. Имах постоянна връзка с г-жа Алексова. След приключване на командировката заплата и осигуровки бяха по-рано от обещаното по сметката ми.
Освен това ми съдействаха за навременното получаване на необходими ми документи, за което не бяха длъжни да го правят.
Думите са малко за да Ви кажа колко наистина съм Ви благодарна И се надявам, че и за в бъдеще ще продължим да работим заедно.Г-жа С. Руменова:

Г-жа С. Руменова: „Работя в Германия със съдействието на Юро Персонал Сервиз от 2012г. Благодаря на целия екип на фирмата и лично на г-жа Христоскова за коректното отношение и своевременната намеса в решаването на всеки проблем.“

Г-н А. Павлов:

Г-н А. Павлов: „Здравейте ЮПС, подкрепям Ви. В момента съм на работа в Германия с друга фирма, но съм работил при Вас и бих работил отново защото сте много точни.“

ПОСЕТЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


ДОКУМЕНТИ