Болногледач, легална работа в Германия


Процедура

работа в Германия от EPS jobs

Предговор
Жени от всички възрастови групи с добри познания по немски език имат възможността да работят в Германия в частни домакинства като домашни помощнички или болногледачки и да се грижат за възрастни хора. Нашите служители работят винаги само за един, максимално за двама души. Тук ще разберете как можете да постъпите на работа и на какви изисквания трябва да отговаряте.


социален асистент от EPS jobs1.Установяване на контакт
Първата стъпка за постъпване на работа в нашата фирма е установяването на контакт. Това може да стане по няколко начина. Най-лесният и бърз начин е да се обадите по телефона в офиса на фирмата. Нашите сътрудници ще Ви посъветват лично и ще Ви упътят за следващите стъпки. Или просто попълнете формуляра за кандидатстване за работа в Германия и кандидатурата Ви директно постъпва при нас. Не пропускайте да напишете телефон за връзка, за да можем в най-скоро време да Ви поканим за разговор.

2. Информация
Ако предварително се нуждаете от информация, изпратете ни запитване по и-мейла. Ние веднага ще Ви отговорим също по и-мейла, възможно е и по телефона. По принцип ще намерите цялата важна информация на този сайт. Подробности за отделните предлагани места ще намерите и под т. 5.
За безпроблемното намиране на подходящо място, ние се нуждаем от информация за Вашата квалификация, Вашия опит, както и от една актуална Ваша снимка.

3. Формуляр за кандидатстване
За успешното протичане на кандидатстването Ви, ние заедно с Вас ще попълним анкетна карта, в която ще опишем Вашите предимства и слаби места, Вашия опит и желания. Има два начина за попълване на анкетната карта. Или на място в офиса ни или чрез нашия онлайн формуляр. Не се колебайте да се свържете с нас ако имате затруднения с попълването на онлайн формуляра, нашите служители с удоволствие ще Ви помогнат.

личен асистент от EPS jobs4. Представяне
Ние в ЮПС държим много на личното представяне. Ако по служебни причини сте възпрепятствана лично да дойдете или живеете в отдалечен град, то интервюто може да бъде проведено и онлайн по SKYPE.

5. Обсъждане на бъдещото работно място
След като бъдете определени за дадено работно място, наш служител ще се свърже с Вас. Ще Ви изпратим конкретни оферти, които са подходящи за Вас. Ще ги обсъдим с Вас и така ще се постараем да намерим идеалното за Вас място. Тук Вие ще научите всички важни детайли за работата в Германия, възможна дата на отпътуване, заплата, дейност, особености на работното място и лицата, за които ще се полагат грижите. Естествено можете да се свържете по всяко време с нас, докато всички въпроси бъдат изяснени или да минете лично през офиса на фирмата ни за да обсъдите всичко необходимо, като за целта можете да си запишете среща.

6. Потвърждение на работното място
Потвърждение на мястото ще получите няколко дни след обсъждането на мястото. Нашите служители са във връзка със семействата и партньорите в Германия, които определят следващите стъпки. Ние ще се свържем по най-бързия начин с Вас, за да Ви съобщим дългоочакваното потвърждение на работното Ви място.

болногледачка от EPS jobs7. Планиране на пътуването
След като подробно сте се информирала за подходящото за Вас място и сте го потвърдила, се определя датата на заминаването. В повечето случаи пътуването се извършва с автобус* или със самолет. В Германия ще ви посрещнат нашите колеги. Те ще са на разположени през цялото време на престоя Ви и ще Ви помагат във всяка една ситуация. Те ще Ви придружат до семейството и ще ви помогнат да навлезете в работата.
*Предимства на пътуването с автобус. След приключване на ангажимента Ви, можете да останете още няколко дни или седмици в Германия и да си починете. Ако пътувате с автобус, датата за връщане е отворена и можете по всяко време да продължите престоя си.

8. Пътуване
Маршрутът е от София, през Сърбия, до Германия. Автобусът обаче тръгва от Варна, минава през Бургас, после Пловдив и пристига в София, за да продължи за Германия. Както вече казахме, има две възможности за пътуване: с автобус и със самолет.

9. Пристигане в Германия
В Германия ще бъдете посрещнати на автогарата или летището от нашите партньори. Те ще Ви закарат по най-бързия начин до местоназначението Ви. Денят на пристигане е разтоварващ и всички са на ясно, че имате зад гърба си уморително пътуване.

домашна помощница от EPS jobs10. Запознаване с клиента и започване на работа
В повечето случаи бивате посрещнати в деня на пристигането си от роднините. Те, заедно с партньорите ни ще Ви помогнат да се запознаете с човека, за когото ще се грижите и ще Ви разведат и Ви покажат помещенията. След запознаването можете да си починете и да съберете нови сили.

Денят след пристигането е първият Ви работен ден. В първите седмици седмичният план ще Ви помага да се ориентирате в новата обстановка. По принцип цялата дейност протича спокойно и в спокойна обстановка. След около две седмици Вие ще сте свикнала и ще сте се нагодила към новите работни условия.
На това място искаме да Ви пожелаем приятно прекарване и успех в кандидатстването. За допълнителни въпроси, моля обръщайте се към нас, с удоволствие ще Ви отговорим и очакваме с радост обаждането Ви.За нас е важно Вашето мнение:

г-жа Димка Костадинова:

г-жа Димка Костадинова: В продължение на почти година и половина работих с Юро Персонал Сервиз, от края на май 2014година до края на септември 2015година замествах титуляри в различни градчета, а и самата аз работих на редовно място във фирмата - изключително мили и сърдечни са хората от офиса в град София, изключително коректни като работодатели. От средата на ноември 2015година останах за постоянно в Германия и започнах работа в старчески дом, но както преди - така и сега винаги препоръчвам на мои познати Юро Персонал Сервиз като един много добър вариант за работа в Германия. На всички от офиса в София пожелавам много здраве и късмет, а на всичките си колеги, с които съдбата ме срещна из цяла Германия много здраве, късмет и търпение в работата, с която сме се захванали.

Г-жа В. Борисова:

Г-жа В. Борисова: „Здравейте! Работя с Юро Персонал Сервиз от 2012г. За мен това е фирмата, която отговаря на всички условия за предлагане на работни места за домашни помощници и медицински сестри в Германия. Отговорни, коректни, честни, лоялни. Съобразяват се с възможностите и условията, на които отговарят служителите. Малко са шефовете, които постъпват така. Добър колектив и прекрасен екип. Фирма на Европейско ниво! Трудовото възнаграждение се изплаща винаги навреме и отговаря на обещаната сума по договор. Не се изискват предварителни средства за пътни разходи и документи. Единственото условие е да знаете немски език. Моето мнение е: обогатявайте системно знанията си, колкото повече, толкова по-добре! Доволна съм във всяко едно отношение от Юро Персонал Сервиз! Специални благодарности на госпожа Христоскова и господин Иванов! На целия екип пожелавам здраве, успешни начинания и повече възможности за бъдещи идеи! И както кораба в морето бурно плува, И както птицата сред облаци се рей, Тъй устремено бизнеса си управлявай, Напред успешно, фирмата води! Поздрави! В. Борисова“

Г-жа Ц. Желязкова:

Г-жа Ц. Желязкова: „Казвам се Цветанка Георгиева бях с Юро Персонал Сервиз на работа в Германия. Фирмата е точна и коректна. Защитава интересите на служителите си.“

Г-жа Р. Парушева:

Г-жа Р. Парушева: „Ето и моята искрена благодарност за предоставения ми шанс да работя за Юро Персонал Сервиз. Много добра организация по пътуването до работното място и внедряването на работника при клиента. Своевременно решаване на възникнали проблем, грижа за работника, коректно отношение при заплащане на труда. Благодаря за предоставения ми шанс. Радвам се, че съществува такава агенция. Поздрави г-жа Р. Парушева.“

Г-н Ю. Здравков:

Г-н Ю. Здравков: „За фирмата на кратко бих казал, след близо 20 години трудов стаж в различни фирми, за първи път работя с толкова коректни и разбрани хора.“

Соня Янкулова:

Соня Янкулова:

Много съм доволна от съвместната ни работа с Юро Персонал Сервиз.
Фирмата е коректна със служителите си, заплатата се превежда редовно и навреме. Съобразиха се много точно с моите изисквания и вече на два пъти по пет месеца работихме успешно заедно. Изпълниха много добре всичко, което беше необходимо за моя безпроблемен престой в Германия. Бяха много коректни по организацията на престоя ми, посрещането, отпътуването и намирането на заместничка. Служителите са много добри професионалисти. Благодаря на госпожа Наталия Алексова за доброто отношение. Много е успокояващо и зареждащо от време на време да чуваш какво е времето в София от първо лице или да получиш поздравления за рождения ден или някой празник. 
Ще продължавам да работя и за в бъдеще с тях.


 

Поздрави!
Соня Янкулова


Г-жа Б. Иванова:

Г-жа Б. Иванова: „От около 3 години работя в Юро Персонал Сервиз. Фирмата е коректна, държи на своите служители, проявява разбиране при възникнали проблеми, оказва подкрепа и съдействие . Редовно я препоръчвам на мои познати, които търсят работа в тази сфера.“

Г-жа И. Георгиева:

Г-жа И. Георгиева: „Като служител във Вашата фирма съм доволна като цяло от сътрудничеството ни. Информацията, която предоставяте за клиентите е точна и подробна, което улеснява нашата работа. При необходимост се отзовавате своевременно за разрешаване на даден проблем. Ще се радвам и за в бъдеще да продължи нашето сътрудничество!“

Г-жа И. Иванова:

Г-жа И. Иванова: „Измина година, откакто за първи път посетих офиса на ЮРО ПЕРСОНАЛ СЪРВИС. Впечатленията ми са много добри, служителите са коректни към постъпващите на работа, стриктно се спазват договорните условия. С уважение: И. Иванова“

Г-жа Л. Добрева:

Г-жа Л. Добрева: „Агенция с утвърдени позиции на пазара на труда, коректна, точна, лоялна към служителите и клиентите си. Прекрасен колектив от професионалисти, работещ с една от водещите в бранша агенции в Германия.“

ПОСЕТЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


ДОКУМЕНТИ