Начало

Начало

Работа за здравни работници в ГерманияНие сме фирма с традиции на пазара на труда в Германия. Дългогодишното ни сътрудничество с медицински заведения ни позволява да предлагаме непрекъснато свободни позиции в тази сфера. Нашите партньори ни гласуват доверие за осигуряване на квалифициран медицински персонал. Екипът на Юро Персонал Сервиз се отличава с качество и компетентност. Фирмената ни политика залага на непрекъснатата грижа за нашите служители.

 

Ако Вие владеете немски език, имате медицинско образование и търсите работа в Германия, то сте попаднали на правилното място!

 

 

Ние ще Ви осигурим срочна или постоянна заетост, съобразена с вашата квалификация. Многообразието на свободните позиции ни позволява най-точно да съчетаем работата с познанията и възможностите Ви. Подхождайки с нужната гъвкавост и професионализъм, осигуряваме за вас приятно работно място. Достойно заплащане, на база постигнатите резултати и съобразено със ставките на заеманата позиция в Германия.


Защо да изберете Euro Personal Service ?

 Euro Personal Serviceработа за медицински сестри в Германия, чрез своята немска фирма за трудова заетост, ще Ви осигури трудов договор в Германия. По този начин Вие ще имате необходимата сигурност. През цялото време на престоя Ви, за вас ще се грижи консултант, който ще отговаря на всички възникнали въпроси. Заплащането, което ще получавате е синхронизирано с немското законодателство. Също така, по време на работата Ви в Германия, Вие ще бъдете здравно и пенсионно осигурен, като ще се ползвате от пълните привилегии на осигуряването. Ние се грижим да бъде призната Вашата квалификация в Германия, където ще работите – прави се приравняване на българската диплома към немска такава.

 

Усетете чувството на свобода и признание на Вашата компетентност доверявайки се на Euro Personal Service.

 

Повече информация, относно изискванията и условията за работа, може да намерите в секциите на сайта "Изисквания" и "Условия".